bieravonturier.nl

De beste whiskyglazen?

Deel artikel

Wat is whisky?

Whisky Is een alcoholistische drank die in verschillende landen over de hele wereld wordt gedronken. Er zijn verschillende smaken en de ene whisky is wat sterker dan de ander. Als je whisky drinkt moet je het wel in een echte glas drinken, want dat is wel het lekkerst. Omdat whisky een hele sterke smaak heeft, kiezen de meeste mensen ervoor om er ijsklontjes of water bij te doen. Je kunt er ook voor kiezen om het ‘puur’ te drinken, dit betekent dat je het zonder water of ijsklontjes drinkt. Let wel op: de smaak is zeer sterk en je moet er niet heel veel van drinken. Whisky wordt vaak op feestelijke gelegenheden gedronken.

De mooiste glazen voor je whisky

Zoals ik al zei moet een whisky in de juiste glas worden gedronken om er echt helemaal van te kunnen genieten. Maar wat zijn nou de beste whiskyglazen en hoe kom je eraan? De Tumblr glas is een van de populairste glas voor een whisky en is al jaren de favoriet. Een Tumblr glas is meestal klein en breed. Vaak is de bodem wat dikker en heeft het een cilinder vorm. Deze glas is goed geschikt als er gebruikt wordt gemaakt van ijsklontjes, omdat het breed is. Als je ervoor kiest om het puur te drinken is het beter om een wat smaller glas te kiezen. Zo lijkt het alsof er meer in zit, want whisky daar moet je niet al teveel van hebben.

De meest ideale whiskyglazen?

Een tulpvormig Libbey glas is dus ideaal, dit is een glas in de vorm van een tulp en heeft vaak een lange onderkant, zodat je het vast kunt houden. Het heeft wel iets weg van een wijnglas. Nu denk je vast, mooi en interessant, maar waar kan ik dit aanschaffen? In de winkels zijn er veel whiskyglazen, maar op het internet zijn er heel veel sites die echt gefocust zijn op de glazen en dat zie je in de winkels niet zoveel. Daarom zou ik ervoor kiezen om een glas op het internet te bestellen. Kijk naar de afbeeldingen en maak de juiste keuze.

Gerelateerd nieuws

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Wijngebieden om niet te missen

Goede wijnen vind je natuurlijk op veel plekken, maar waar vind je nu de beste wijnen? Welke wijngebieden staan wereldwijd bekend als de beste plek