bieravonturier.nl

Groepsuitjes voor vrienden en collega’s

Deel artikel

Ben je op zoek naar een leuk groepsuitje met je vrienden of collega’s maar heb je geen inspiratie?

Een groepsuitje organiseren kan een hele klus zijn. Je moet de locatie regelen, zorgen voor het eten en drinken en ook nog opruimen na de tijd. Maar als je een groepsuitje in een partycentrum houdt, zit je niet met deze lasten. Een partycentrum regelt namelijk verschillende themafeestjes en spelshows voor jou en je vrienden of collega’s. Je kunt er vaak ook nog eens dineren. Wij geven je een paar voorbeelden van leuke groepsuitjes voor jong en oud.

Themafeestjes

Als bedrijfsuitje ga je vaak dineren met je collega’s, maar dit is erg standaard en soms ook saai. Wil jij een keer wat origineels voor je collega’s organiseren? Plan dan eens een themafeestje. Denk bijvoorbeeld eens aan een Escape Room of een foute party. Hierdoor leer je je collega’s op een hele andere manier kennen. Ook is het erg leuk om een themafeestje te organiseren met vrienden. Ben je bijvoorbeeld net jarig geweest en wil je dit goed vieren? Neem dan eens een kijkje bij een partycentrum, zij kunnen het feest voor jou organiseren zodat jij niet met de lasten zit. Een themafeest kan vaak geboekt worden in combinatie met een buffet of diner.

Spelshows

Het is ook mogelijk om een quiz te doen met je collega’s. Speel bijvoorbeeld één van de bekendste spelshows van Nederland; Ik hou van Holland. Verdeel al je collega’s willekeurig over de teams of zet afdelingen tegen elkaar. De show garandeert een hilarische avond, waar nog lang over door gepraat zal worden.

Een pubquiz is ook erg leuk om te doen met je vrienden of collega’s. De groep wordt opgedeeld in meerdere groepjes, vervolgens worden er verschillende vragen gesteld die jullie als groep moeten beantwoorden. Er zijn erg veel verschillende spelshows. Ben je bijvoorbeeld heel erg fan van ‘Wie is de mol?’, dan kun je een Wie is de mol spelshow organiseren. Kies een spel die bij jou en je vrienden of collega’s past en je zult gegarandeerd een leuke avond hebben.

High Beer

Een High Tea staat bekend als een vrouwending, maar een High Beer is precies het tegenovergestelde. De thee en de sandwiches worden vervangen door verschillende biersoorten en mannen hapjes. Je krijgt verschillende soorten speciaalbier geserveerd. Bij deze bieren wordt een klein verhaal verteld en natuurlijk een lekker hapje geserveerd. Een High Beer is iets voor jou en je vrienden als jullie kunnen genieten van samen een pilsje drinken. Ben je toch een wijnliefhebber? Dan is er ook een High Wine, dit is hetzelfde concept maar dan met speciale wijn in plaats van bier.

Gerelateerd nieuws

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

De beste whiskyglazen?

Wat is whisky? Whisky Is een alcoholistische drank die in verschillende landen over de hele wereld wordt gedronken. Er zijn verschillende smaken en de ene