bieravonturier.nl

Horeca uitzendbureau in Amsterdam

Deel artikel

Als ondernemer is het natuurlijk goed om een eigen merk op te bouwen en te zorgen dat klanten zich gebonden voelen met jouw onderneming. Dit zou je kunnen stimuleren door eens in de zoveel tijd een thema avond te organiseren.  Hierbij zou je kunnen denken aan een speciale bieren avond. Maar wat is er nou nodig voor een geslaagde bieravond?

 

Geschoold personeel

Het is goed om allereerst te kijken naar het huidige personeel en het personeel dat nodig is bij een geslaagde bieravond. Wanneer je personeel in dienst heb dat onvoldoende geschoold is zou je ervoor kunnen kiezen om een personeelslid (al dan niet tijdelijk) in dienst te nemen. Een horeca uitzendbureau in Amsterdam heeft over het algemeen voldoende geschoold personeel te bieden en zo komt vraag en aanbod bij elkaar. Begin op tijd met de zoektocht, want het kan wel eens lastig blijken.

 

Verloop van de avond

Tijdens een bieravond, of een bierproeverij, is het goed om op te bouwen in percentage van alcohol en het soort bieren. Wanneer je direct begint met de zware bieren zullen de lichtere bieren minder goed geproefd kunnen worden. Lichtere bieren beschikken over het algemeen over een mildere maar subtiele smaak en dit zal door een verkeerde planning verdwijnen.

 

Naast het drinken van diverse speciaal bieren is het ook goed om de gasten wat te laten eten. Op een lege maag zal alcohol hard aankomen en daarom zijn wat hapjes, passend bij de bieren, aan te raden.

 

Maak het kenbaar

Wanneer alles geregeld is moet je natuurlijk zorgen dat mensen afweten van het evenement. Dit kan je doen door huidige klanten te informeren, maar ook het adverteren in lokale kranten of op sociale media kan de uitkomst bieden. De advertentie moet zo aantrekkelijk mogelijk worden gemaakt en zorg ervoor dat er ook iets inzit voor potentiële klanten. Geef bijvoorbeeld een kortingscode bij een vroegtijdige aanmelding.

Gerelateerd nieuws

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

De beste whiskyglazen?

Wat is whisky? Whisky Is een alcoholistische drank die in verschillende landen over de hele wereld wordt gedronken. Er zijn verschillende smaken en de ene