bieravonturier.nl

Plastic bekers kopen voor evenement

Deel artikel

Plastic bekers kopen is een goed keuze voor evenementen. Glas kan natuurlijk gaan breken wat het gevaarlijk maakt. Karton is uiteraard ook een mogelijkheid, maar voor koude dranken – en zeker als het gaat om bier of andere dranken met alcohol is plastic veel fijner drinken. Maar plastic is tegenwoordig niet heel populair meer. Met het oog op het milieu en klimaat wordt dit materiaal steeds vaker gemeden. Denk aan de rietjes. Hoe zit dat dan?

Milieuvriendelijke wegwerp plastic bekers

Ook plastic bekers voor uw evenement kunnen inderdaad milieuvriendelijk zijn. In dat geval komt u uit bij bekers die gemaakt zijn van PLA-kunststof. PLA is een uitstekend alternatief voor standaard plastic en piepschuim. Dit type kunststof is volledig afbreekbaar en breken meestal binnen 30-45 dagen af in een gecontroleerde composterings-omgeving. Naast dat deze plastic bekers dus snel afbreken, is het plastic zelf ook nog eens gemaakt van gerecyclede materialen. Daardoor zijn ze dus recyclebaar. Perfect dus voor én plastic gewoon kunnen gebruiken om heerlijk biertje uit te drinken, én uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Perfect voor ook het imago van uw evenement.

Welke soorten bekers zijn er?

In principe wilt u natuurlijk voor elk type drankje een eigen (plastic) glas gebruiken. Een wijntje, champagne of een sterk drankje ‘vraagt’ om een ander type beker dan wanneer u een frisdrank serveert. En wellicht is ook de setting van uw evenement daarbij belangrijk. Gaat het om een voetbalwedstrijd, een concert of verzorgt u de catering bij een jubileum van een chique bedrijf?  Daarom kunt u ook diverse soorten plastic bekers kopen voor uw evenement. Van bierglas tot champagneglas. De glazen zijn gemaakt van helder plastic, met diverse hoeveelheden en hebben een ideale pasvorm. Dus geschikt voor bier, wijn, champagne of fris in elke pub, brouwerij of tijdens een festival of ander evenement.

Geen plastic maar onbreekbaar glas

Plastic is over het algemeen goedkoper in te slaan. Heeft u een groot evenement op de planning? In dat geval is het aan te raden – in verband met kosten – om voor het hierboven genoemde milieuvriendelijk plastic te gaan. Maar voor de wat kleinere events of festivals zou u ook kunnen kiezen voor onbreekbaar glas. De naam geeft het al weer: glas dat onbreekbaar is. Naast een evenement kunt u deze ook heel goed gebruiken in uw restaurant, pub of wanneer een cateringsbedrijf heeft.

Overige benodigdheden voor uw event

Op uw boodschappenlijstje staan dus al de plastic evenementen bekers. Maar daarnaast zijn de volgende artikelen wellicht ook handig:

  • Mixdranken
  • Evenementenbier
  • Melk, suiker en koekjes
  • Koffiebekers met roerstaafjes
  • Sapjes of andere dranken welke laag in calorie zijn.

Plastic bierbekers voor festivals en evenementen

Plastic bierbekers zijn een uitstekende optie voor evenementenorganisaties, horeca op evenementen en andere food servicecentra die milieuvriendelijke, wegwerpproducten willen. U kunt deze plastic bierbekers niet alleen voor drankjes gebruiken, maar u kunt ze zelfs gebruiken voor het serveren van fruitsalade en parfaits. Daarom zijn er ook individueel ingepakte opties mogelijk die het hoogste niveau van hygiëne bieden, waardoor ze perfect zijn voor bijna elke organisatie.

Gerelateerd nieuws

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

De beste whiskyglazen?

Wat is whisky? Whisky Is een alcoholistische drank die in verschillende landen over de hele wereld wordt gedronken. Er zijn verschillende smaken en de ene